define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Fox Racing Team » Blog Archive » Vujić reli Divčibare

Vujić reli Divčibare

Na upravo završenom Vujić reliju naša posada je zabeležila do sada najveći uspeh pobedom na reliju u generalnom plasmanu.

Posle 5 brzinskih ispita po dosta klizavim stazama naša posada je reli izvezla za 46.26.02 minuta. što je bilo dovoljno za prvo mesto sa prednošću od 30 sekundi ispred aktuelnog šampiona Vlade Petrovića koji je bravuroznom vožnjom pokušao da nadoknadi grešku svog suvozaća. Od 40 prijavljenih posada startovalo je 30, sa par debitanata koji nisu razočarali brojnu publiku pored staze. Treće mesto u generalnom plasmanu odlazi Vladici Rabrenoviću, kome je ovo tek druga trka u novom autu Renault Clio, ali koji na zadnjem brzincu po pravoj poplavi vožnjom “na žilet” pravi razliku i više nego zasluženo zauzima prvo mesto u klasi i treće u generalnom.

Reli je bio organizovan poput svetskih WRC i još jednom je pokazao da su kratki sprint reliji ono što treba našem šampionatu.

photo by Petar Jankovic www.automagazin.co.yu

2 Responses to “Vujić reli Divčibare”

  1. ANA Says:

    Bravo barake svaka vam čast……..
    Zaslužili ste pobedu, sve čestitke!!!
    ANA

  2. trifke Says:

    Svaka Vam cast cestitam na svemu i voznjama i organizaciji pozdrav od sportskih automoblista iz Bara

Leave a Reply